Paprika's met mozzarella en feta kaas

Gepubliceerd op 15 februari 2021 om 17:54

Bereiding:
# verwarm de oven op 180 graden
# plaats de paprika’s op een bakplaat bedekt met een bakpapier
# laat ze een klein uurtje bakken (draai heel voorzichtig af en toe eens om )
# haal ze uit de oven
# als de paprika’s afgekoeld zijn, verwijder voorzichtig de schil
# snij de paprika’s open
# haal de zaden eruit
# voeg wat gemengd mozzarella gruyere gemengd met feta kaas ( je kan gelijk welk kaas zetten als je niet graag feta eet)
# rol de paprika voorzichtig rond
# dompel ze eerst in de ei en dan de paneermeel
# op sommige paprika’s heb ik voorzichtig een koordje gebonden
# voeg wat olijfolie in een pan en bak ze op een middelmatig vuurtje

# ik heb er cacik bijgemaakt
# 1/2 komkommer heel kleintjes gesneden
# yoghurt
# 1 teentje knoflook geperst
# muntkruiden
# smakelijk

Heb eens iets geëxperimenteerd met de paprika’s. Was wel heel lekker Ik heb het deze keer gebakken in olie, zal het volgende keer eens proberen in de oven en zien welke ze hier het liefst willen eten

#Paprika’s met mozzarella en feta kaas

# dikke paprika’s en enkele puntpaprika’s
# de helft mozzarella gruyère en de helft feta kaas gebruikt. Deze samen goed gemengd. Ik had alles samen 350 gram voor 4 dikke paprika’s en 3 grote rode puntpaprika gebruikt
# ik gebruik geen extra zout want feta kaas is al wat gezouten
# paneermeel , ik heb er 1 eetlepel extra kruiden paneermeel bijgevoegd
# 2 eieren volledig
# olijfolie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.