# smelt de chocolade met de boter # roer er de suiker bij en laat afkoelen tot kamertemperatuur # splits de eieren en klop het eiwit tot een luchtige massa # roer eerst de dooiers ( geel van de eieren) met de gehakte pecannoten # dan de bloem met de chocolade roeren # spayed er op het einde de eiwitmassa onder # Heb een cakevorm gebruikt,borstel de bakvorm in met de gesmolten boter # bepoeder ze vervolgens met wat bloem # giet het beslag in een cakevorm en bak in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten op 180 graden ( tijdsduur kan variëren per oven ) # haal uit de vorm en laat goed afkoelen vooraleer je ze uithaalt # dan voor een cake met meer chocolade heb ik # 100 gram room met 40 gram suiker laten koken # neem deze vervolgens van het vuur en voeg 100 gram pure chocolade toe. # roer goed en laat afkoelen # snij 100 gram boter in stukjes en voeg deze toen aan het geheel # meng tot een glad glazuur # giet het mengsel zachtjes over de cake # versier met pecannoten,.... # laat zeker een 1 uur opstijven in de koelkast #chocoladetaart#cake#chocolate#summer#recipes#instagram#recepten#toetje#
Reactie plaatsen
Reacties