
Humus met paella kip kruiden en pili pili:
Ingrediënten :
# 240 gram kikkererwten
# 3 eetlepels tahin saus ( sesampasta)
# 2 theelepels paella kip kruiden( je kan zeker ook curry gebruiken)
# 75 ml kokosmelk # een klein theelepel pili pili
# 1 teentje knoflook
# olijfolie , extra pili pili om te serveren
Bereiding:
# doe de kikkererwten in een zeef , spoel ze met koud water en laat ze uitlekken
# mix daarna de kikkererwten fijn in de blender
# mix alle andere ingrediënten in de keukenmachine tot een gladde massa
# besprenkel met olijfolie , pili pili of eventueel de niet pikante paprika ( als je niet graag pikant lust)
# Smakelijk!
Tips:
# verse kikkererwten zou je de avond tevoren in water moeten leggen. De dag daarna afgieten , spoelen en koken zoals de verpakking
# na het koken de kikkererwten pellen
# om het je gemakkelijk te maken leg je de kikkererwten in koud water en wrijf deze tussen je vingers heen en weer.
# eet smakelijk!

Reactie plaatsen
Reacties