Culinaire Vingers
Culinaire Vingers
Home
Menu
blog
video's
Zoeken
Coban salatasi
Gepubliceerd op 25 oktober 2021 om 20:44
Çoban salatası is voor mij het beste van het beste salade dat ik zo graag eet.
Bereiding:
#Je kan het met grote tomaten ook doen. Liefst moeten ze hard en rijp zijn.
# Ik had nog heel wat trostomaten
# Heb ze heel fijntjes gesneden .
# heb enkele kleine komkommers heel miniem in blokjes gesneden
# ook nog 1 paprika heel fijn gesneden
# heb er een halve ajuin bijgevoegd( je mag er ook eentje gebruiken. Ik ben er niet zo dol op) ook heel fijn snijden
# heb wat peterselie bijgevoegd die ik ook heel fijn had gesneden( je kan ook dikke of postelein gebruiken)
# 1/2 citroen geperst
# 2 eetlepels granaatappel melasse bijgevoegd
# 40-50 gram olijfolie
# balsamico azijn 1 eetlepel
# fijn gehakte stukjes walnoten
# zout
# smakelijk!
#cobansalatasi
#salade
#turks
#lezzetli
#saladrecipe
«
Vorige
Zongedroogde tomaten meze
Wortelsalade
Volgende
»
Delen
Deel
Share
Delen
Reactie plaatsen
Naam *
E-mailadres *
Bericht *
Laat dit veld leeg *
Verstuur reactie
Reacties
Er zijn geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Reacties