Bereiding koekdeeg ( bodem) :
# vet de bakvorm in met wat boter en leg er een bakpapier erop
# klop de zachte boter met de suiker luchtig
# voeg vervolgens de bloem en kneed dit met je handen tot een mooie deeg
# verwarm de oven voor op 160 graden
# druk het deeg in de vorm en verdeel gelijkmatig over de bodem en lichtjes de randen
# prik er met een vork overal gaatjes in
# bak de koek in een voorverwarmde oven ongeveer 45 minuten. ( mijn bakvorm was wat klein , hoe groter de bakvorm of ovenschaal hoe vlugger het bakt. Dus wel opletten naar de tijd het hangt allemaal af hoe groot de bakvorm of ovenschaal is.
# verwarm voor de chocoladefudge de chocolade , de boter en de gecondenseerde melk
# verwarm en blijf roeren tot alle ingrediënten gesmolten zijn
# stort de chocoladefudge onmiddellijk over de koek
# bestrooi onmiddellijk met walnoten,.. en laat de taart 2-3 uur afkoelen in de koelkast nadien. # smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties