Bereiding :
# klop de eiwitten met de suiker , citroensap en maizena stijf met de mixer
# plaats een bakpapier op het bakplaat
# verdeel nu de opgeklopte schuim de randen mogen iets hoger ( niet te veel) zijn dan het midden
# bak de pavlova in een voorverwarmde oven op 100 graden ongeveer 2 uur 20 min.
# Als het oké is sluit ik de oven en laat de pavlova helemaal afkoelen in de oven en dan pas haal ik het uit. de pavlova is goed gebakken als het bakpapier loslaat van de pavlova( heel voorzichtig doen) , want het midden zal zachter blijven
Voor de vulling :
# doe de mascarpone in een kom en mix even door
# voeg de slagroom met de suiker toe en mix tot een stevige room
# als de pavlova volledig is afgekoeld en je het dessert gaat serveren , doe je de vulling op de bodem van meringue spreid de mascarpone room volledig uit voeg nadien de gesneden aardbeien toe
# had nog wat chocolade gesmolten au bain marie en heb dit bij de pavlova taart toegevoegd # smakelijk iedereen!
Reactie plaatsen
Reacties