Bereiding:
# meng de malse boter met de suiker en met de vanillesuiker in een keukenmachine of mixer
# snij de vanillestok overlangs in de lengte open . Haal er de zaadjes uit en doe ze bij de boter
# voeg er het ei en een snuifje zout toe
# voeg voorzichtig de bloem bij het deeg
# nadat het goed gemengd is ,maak een bol van het deeg
# verpak het in huishoudfolie en laat opstijven in de koelkast ongeveer 1 uurtje heb ik het gelaten
# verwarm de oven voor tot 175 graden
# rol het deeg uit op een werkblad tot ongeveer 1 centimeter dikte . Niet dikker. En steek koekjes uit met een vormpje
# bekleed een bakplaat met bakpapier of siliconenmat . Leg er de koekjes op
# bak de koekjes 15 minuten in een voorverwarmde oven
# laat de koekjes afkoelen op een rooster
Chocoladeglazuur:
# voeg de room met de zwarte chocolade au bain marie
# dompel de koekjes langs de ene kant en laat afkoelen
# smakelijk!
#koekjes #zandkoekjes #cookies #homemadecookies #kurabiyetarifleri #keuken #bakken #basisrecept #bakken #zoet #zelfgemaakt #koffietijd #instafood #lekker #delicious #homebaked #familie #positiefblijven #wezijnvoorelkaargemaakt #zanddeeg #tussendoortje #homemade #yum #samenkoekjesbakken #bakinglove
Voor mijn grote kinderen Halloween koekjes gemaakt En geeft toe ze hebben niet lang in de koekjes doos gelegen
Neem gerust eens een kijkje naar mijn nieuwe blog
Halloween Zandkoekjes:
Zandkoekjes:
# 150 gram boerenboter
# 50 gram vanillesuiker
# 100 gram suiker
# 1 vanillestokje
# 1 ei , snuifje zout
# 300 gram bloem
Chocoladeglazuur:
# 90 gr zwarte chocolade
# 70 ml room
Reactie plaatsen
Reacties