Pepers op azijn Voor 1 potje heb ik al de ingrediënten gedeeld door vijf gedaan
Ingrediënten :
# 1 kg pepers # 1 bol knoflook # 500 ml appelazijn # 500 ml water # 20 gr citroenzout # 40 gr zeezout # 20 gr suiker
Bereiding : # was de pepers en snijd het groene steeltje eraf # prik lichtjes met de punt van een kleine scherpe mes ( kan ook met een naald) meerdere keren in elke peper # pel de look teentjes # vul de pepers in proper, gesteriliseerde potten # voeg in een aparte pot de appelazijn, water, citroenzuur, zeezout en suiker # meng deze heel goed met de garde # overgiet deze azijnmengsel in de potten # sluit deze potten goed toe # heb nog eens in een kookpot kokend water gevuld # waar de potten 3/4 in water staan . # Heb deze nog enkele minuten laten koken. # Deze potten met pepers uitgehaald en# omgekeerd laten afkoelen. # bewaar ze in een donkere, koele plaats # na enkele weken zijn ze klaar # smakelijk!!
Reactie plaatsen
Reacties