Ansjovis met koekenpan (koekenpan)

Gepubliceerd op 6 augustus 2023 om 18:17

Hallo iedereen

Ansjovis uit de koekenpan ( hamsi tava)

Bereiding:

# maak de visjes schoon ,haal het kopje eraf. spoel ze daarna schoon en dep droog met keukenpapier

# strooi wat maïsbloem en beetje zout over de vis gemengd en meng door elkaar

# verhit in een speciale koekenpan beetje olijfolie zet de visjes erop

# schudt ze niet los

# vooraleer je het omdraait giet je de olijfolie voorzichtig in een pot eruit . ( ik gebruik niet teveel olijfolie )

# zie je dat de onderkant klaar is laat je aan elkaar klevende visjes in een plak op het platte deksel of bord glijden .

# hier komt dan ook de reden waarom ik niet veel olijfolie gebruikt.

# voeg nu de beetje olijfolie terug in de pan en laat de ongebakken kant van de visjes voorzichtig bakken. Ik sprenkel wat citroensap over de ansjovis

# smakelijk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.