Bereiding:
# voeg wat boter en 1 eetlepel olie in een pan
# bak de kip , voeg wat zout, peper
# voeg in dezelfde boter de fijn gesneden ajuintjes
# één wortel heb ik geraspt en toegevoegd , de andere wortel had ik in schijven gesneden en er ook bijgevoegd
# laat dit mooi stoven
# voeg later de teentjes knoflook toe dat ik heel klein had gesneden en laat meestoven
# voeg daarna ongeveer 1 liter warm water toe en laat dit 20 minuten koken met deksel toe op een middelmatig / laag vuurtje
# voeg daarna de aardappelen erbij en laat deze nogmaals 25 minuten koken op een middelmatig vuur( hangt wat af hoe groot de aardappelen zijn , dus eens controleren dat de aardappelen goed zijn )
# nadien voeg in een potje wat citroensap, bloem en heet water en klop deze zodat er geen klontertjes zijn
# voeg dit toe en laat deze nog 5 tot 10 minuten op een lichte vuur sudderen
# smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties