Bereiding:
# maak een kopje sterke koffie , schenk de koffie daarna in een schaaltje
# voeg in een kom de room, de mascarpone , de vanillesuiker en de magere kaas
# laat de machine of de klopper eerst op matig snelheid draaien en later op hogere snelheid tot alle ingrediënten goed gemengd zijn
# dip de boudoir in de koffie en leg het koekje op de bodem van de schaal waarin je de tiramisu gaat serveren
# schik het hele bodem met gesopte lange vingers
# spatel de helft van het tiramisu mengsel erover en schik daarop de aardbeien
# schik nu de tweede laag van koekjes die je in de koffie hebt gedipt
# spatel de rest van het tiramisu mengsel over de tweede laag koekjes en strijk het oppervlak egaal
# laat de tiramisu opstijven in de koelkast ( maak het liefst een dagje op voorhand zodat het mooi opstijft)
# schep nu wat cacaopoeder in een zeefje en bepoeder het oppervlak van de tiramisu met een dun laagje daarvan
# smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties