Bereiding
# schil de aardappelen en kook ze aar in water met een tikje zout
# heb een broodmes gebruikt om de knolselder te schillen
# schil de knolselder en snij de knolselder dan in blokjes van ongeveer 2 cm
# verhit een ruime stoofpot en smelt er een klontje boter in
# stoof hierin de blokjes knolselder
# roer regelmatig, laat de groenten rustig bakken
# ik zet er een deksel op dat het niet zou aanbranden , anders voeg je er een scheutje water toe en laat ze wel uitkoken
# giet de aardappelen af en voeg ze bij de gebakken knolselder. Maak er een stoemp van
# voeg het eigeel toe met het klontje boter
# meng en breng de stoemp op smaak met zout
Zalm :
# ik heb de verse druivenblaadjes eerst in kokend water gezet en onmiddellijk uitgehaald
# daarna heb ik een druivenblaadje omgewikkeld met zalm
# en heb deze gebakken in een braadpan op een matig vuurtje met een scheutje olijfolie
# kruid met wat peper en zout
# smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties