
Paddenstoelen gevuld met feta kaas en mozzarella :
# 14 stuks grote paddestoelen
# 150 gram feta kaas
# 100 gram gruyere mozzarella
# 1 /2 koffielepel paprika kruiden
# ongeveer 20 gram heel fijn gesneden peterselie
# 3 eetlepels melk
# een klontje gezouten boerenbotervoor in de pan en nog een klein klontje boter voor in de champignons in te smeren
Bereiding:
# Boen de champignons schoon en haal er de stelen er uit
# snipper de peterselie en meng het goed met de feta kaas, gruyère mozzarella, paprika kruiden en melk
# leg in een pan een beetje gezouten boerenboter en laat de champignons daarna lichtjes garen
# heb ook een klein klontje gezouten boerenboter apart laten smelten, deze boter heb ik lichtjes in de paddenstoel met behulp van een penseel wat gesmeerd
# schep het mengsel van kaas in elke champignons . Sluit een deksel op de pan en laat het garen op een laag vuurtje tot de kaas erboven mooi gesmolten is
# smakelijk!!

Reactie plaatsen
Reacties