Chocoladetaart met speculaas,braambessen,frambozenen maltesers
Gepubliceerd op 28 september 2021 om 11:58
Chocolade taart gemaakt door onze dochter deze keer. Want mama is wat druk bezig in de tuin
Ingrediënten : # 200 gr zwarte chocolade # 200 gr boerenboter # 5 eieren # 225 gram suiker # 45 gr patisserie bloem # als versiering : braambessen , frambozen, druiven, vijgen , fijn gemalen speculaas, maltesers , walnoten
C
Bereiding: # smelt de chocolade met de boter in een pannetje # verwarm de oven op 180 graden# mix de eieren één voor één met de suiker in een kom # voeg de gesmolten chocolade met boter gemengd toe # zeef er de bloem op en spatel deze er onder # heb de taartvorm eerst wat ingevet met boter en daarna lichtjes bestuift met bloem # verdeel dan het beslag in een taartvorm, deze keer had de taartvorm een diameter van 27 cm gebruikt. # bak in een voorverwarmde oven gedurende 25-30 minuten op 180 graden. #Heb dan eerst gecontroleerd met een satéprikker # laat de taart eerst helemaal afkoelen en haal ze dan uit de vorm # laat helemaal afkoelen
Reactie plaatsen
Reacties