# kook de aardappelen in kokend water # verhit een pan en giet er wat olijfolie in ( niet te veel , maar ook niet te weinig .zodat het ook niet kleeft of vlug verbrand )
# stoof de fijngesneden uien op een zacht vuurtje . Laat de stukjes ui glazig worden.
# snij de aubergines in kleine vierkanten en bak ze ook
# klop de eieren in een aparte kom en voeg wat zout, peper, oregano, fijngehakte peterselie, Italiaanse kruiden toe
# verhit nu olie in een aparte pan
# aardappelen na het koken in stukken gesneden
# in de pan gemengd met de groenten waarna in de eieren erover gegoten heb en zo wat alles met de vork de eieren eronder hebt gemengd
# 10-15min. op middelmatig vuurtje met deksel erop( opletten dat het bovenaan niet meer vloeibaar is. Dus de tijd moet u zelfs wat inschatten. )
# heb een groot plank of kan eventueel een groot bord en leg dit bovenop de pan
# daarop met behulp van een keukenhanddoek de pan omdraaien
Reactie plaatsen
Reacties