Zebracake

Gepubliceerd op 16 januari 2022 om 16:57

Heerlijke zebracake

Ingrediënten:
# 4 eieren
# 220 gr melk
# 180 gr suiker
# 310 gr patisserie bloem # 1 zakje bakpoeder(16 gr)
# 35 gr cacao poeder
# 160 ml zonnebloemolie
# beboter met boerenboter de bakvorm

Glazuur:
# 120 gr zwarte chocolade
# 100 gr room

Bereiding:
# meng het bloem en bakpoeder in een kom apart
# meng in een tweede kom de olie, suiker , de melk en de eieren één voor één met de garde
# voeg nu de bloem gemengd met het bakpoeder bij de rest en mix goed met de garde
# verdeel het deeg nu in twee kommen en voeg in ene pot het cacaopoeder
# vet de bakvorm met boter
# schep met één eetlepel het basis beslag
# verwarm de oven op 175 graden
# schep hierop één eetlepel het donkere beslag op het basis beslag
# doe zo voort tot het beslag op is
# bak de cake ongeveer 30-35 min
# controleer of de cake gaar is met een satéprikker# laat de cake eventjes afkoelen

# chocoladeglazuur:
# voeg de room met de zwarte chocolade au bain marie
# voeg deze mengsel zachtjes over de cake
# smakelijk!

#zebracake #cake #baking #marblecake #cakemarmer #classiccake #food #instafoodie #homemade #chocolat #yummy #miam #desserts #patisserie #bakingtime #cakestagram #zebra #cook #huisgemaakt #faitmangerbebe

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.