# voor de dressing pili pili, olijfolie, vers gesneden peterselie # pel de knoflookteentjes en pers ze in de olijfolie # doe de kikkererwten in een zeef , spoel ze met koud water en laat ze uitlekken # mix daarna de kikkererwten fijn in de blender, doe er de sesampasta, olijfolie met knoflook, citroensap en water toe # voeg daarbij de kruiden toe naar smaak # schep de hummus in een bordje en leg de paar overgebleven kikkererwten er op # besprenkel met lichtjes olijfolie, pili pili of de niet pikante paprika over de hummus en een beetje fijngesneden peterselie bij het serveren # smakelijk # wil je de hummus onmiddellijk niet eten bewaar ze in een afgesloten doosje in de koelkast. #hummus#hummusrecipe#hummuslover#foodporn#tasty#cooking#recipeoftheday#legumes#lemon#healthylifestyle#yummy#foodreels#gezond#vegan#foodblogger#foodpic#meze#mezeçeşitleri#dips#lovetocook#delicious#comfortfood#easyrecipe
Reactie plaatsen
Reacties